Sanglass Πρόσοψη.jpg

SanGlass Α.Ε

Με την πολυετή μας εμπειρία πρωταγωνιστούμε στον χώρο του γυαλιού.

Οι άνθρωποί μας ασχολούνται με την γυάλινη συσκευασία απο το 1980.

Η εταιρεία μας, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία πολλών ετών στον χώρο της γυάλινης συσκευασίας, κατέχει εξέχουσα θέση στον κλάδο. Με συνεχείς επενδύσεις στις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό αλλά κυρίως στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας, δημιουργούμε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Ενεργούμε με γνώμονα πάντα την εξασφάλιση προϊόντων άριστης ποιότητας, για τον λόγο αυτό εξάλλου επιλέγουν τα προϊόντα μας και μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες που χρησιμοποιούν γυάλινες συσκευασίες.

Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε ως στόχο την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας, την δημιουργία νέων προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής και την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Οι εγκαταστάσεις μας

Η εταιρεία μας διαθέτει εγκαταστάσεις 30.000 τμ2 εκ των οποίων 7.500 τμ2 είναι ειδικά στεγασμένοι χώροι υψηλών προδιαγραφών.

Είναι προτεραιότητά μας η διασφάλιση της άριστης ποιότητας των συσκευασιών & η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας.